Dag 17

30 juni 2016


Onze laatste dag hier. Het is een beetje bewolkt. Ik heb slecht geslapen en was vroeg op, al gedouched en aangekleed toen Jan wakker werd. Deze dag was ingepland voor het bezoek van het oude huis wat we gisteren hebben gedaan en shoppen.

IMG 4661 PS.JPG

Jan herinnerde zich de Safeway dus daar gingen we eerst naartoe. Het was, zoals zo vaak met dingen uit je jeugd, minder groot en minder spectaculair en er werden alleen levensmiddelen verkocht. Het zat vast aan een "Mall", dus daar maar eens kijken.

Ik heb niks gevonden wat thuis veel duurder is, dus niets gekocht. We kregen nog een tip van een andere Mall, waar we misschien meer succes zouden hebben. Wel mooie winkels maar niets wat we thuis niet ook konden kopen en het is hier duurder. Wel een Scooby-Doo kunnen kopen.

IMG 4662 PS.JPG

In deze Mall was weer een "food" afdeling waar ongeveer 20 eettentjes waren met 2 verdiepingen tafels en stoelen en een echte draaimolen en hele grote vliegtuigen, auto's, een locomotief, een zeppelin, enz die aan het plafond over een rail rondgingen. Jan nam nog een keer een chickenburger en Rootbeer bij KFC en ik ging voor "fried rice with sesam chicken", wat ook lekker was.

Nog naar een winkel waar ze misschien hondjes zouden hebben, wat niet zo was, alleen Superhelden, Dr Who en Minnions enz. Jan heeft echt z'n best gedaan, we zijn ook nog naar een comic book store gegaan maar ook geen hondje, wel Sheldon, Lennard en zelfs Rash gezien.

We zijn teruggereden naar het hotel waar we lekker gehangen hebben in de kamer en de koffers alvast gepakt hebben. We hebben zelfs (nog) geen zin om te gaan eten.

Om 20:30 uur toch maar gaan eten. Op aanraden van het meisje aan de receptie zijn we naar "Big T" gelopen (ongeveer 5 minuten). Gisteren was ons "Nick's" aangeraden maar die viel een beetje tegen. Jan had een Stampede burger en ik de "Special", kipfilet met een kruiden-kaas laagje wat onder de grill had gelegen, niet vies maar ook niet wauw, zeg maar en de koffie toe was ronduit "smerig". 

big-t PS.jpg

Nu hadden we een "Big T burger", dat was een hamburger met een stuk rundvlees wat ze een "brisket" noemen erop. We hebben hem gedeeld, no problem. Groot scherp mes om hem door te snijden en een extra bord en bestek erbij. Uienringen en frietjes (met mayo) erbij, heerlijk. Als ze deze gisteren hadden geadviseerd waren we vandaag teruggegaan. Geen toetje, koffie maak ik zelf en op het gemak teruggelopen.

Naar dag 18

© Canada 2021