Video's

Het bewerken van de ruwe filmbestanden tot een leuk filmpje is trouwens ook een heel erg leuke bezigheid. Ik gebruik hiervoor het programma iMovie van Apple

Ik laat hier enkele bewerkte films zien, maar ik heb inmiddels vele malen meer gevlogen.

21 juni 2015
Dit was mijn eerste vlucht. Deze opnamen zijn gemaakt in de Polder Nieuw Schuddebeurs, in het gebied de Bernisse. 


22 juni 2015
De tweede keer vliegen, maar de eerste keer dat ik een beetje verder weg durfde te vliegen.


24 juni 2015
Op zo’n mooie dag dag ga je natuurlijk met de yoga groep in de natuur de oefeningen doen. Op de achtergrond is Zuidland zichtbaar.


19 augustus 2015
Hier was het weer lekker weer om even te vliegen op de inmiddels vertrouwde plek in de Polder Nieuw Schuddebeurs, met mijn Yuneec Q500+. Op deze film zie je aan het begin hoe stabiel de drone is en met gemak 100 meter hoog en 200 meter weg vliegt. 


29 augustus 2015
Vliegen in de Loonse- en Drunense Duinen en een kleine oversteek via het bos naar camping Duinhoeve.


7 september 2015
Een nieuwe locatie is altijd leuk om te vliegen. Deze locatie is sinds 12 april 2014 geopend door gedeputeerde Han Weber van de provincie Zuid-Holland en is het natuur- en recreatiegebied Spuimonding West op Voorne-Putten.


26 oktober 2015
Hollandse Delta zorgt als vaarwegbeheerder voor de bediening van de Voornse Sluis en de brug in het voedingskanaal die toegang geven tot het Brielse Meer. De bediening is vooral een service voor de recreatie- en pleziervaart. In de zomer is er daarom meer bediening dan in de winter.


Dit filmpje heb ik gemaakt op verzoek, omdat de bewoners een deel van het land verkocht hebben waar huizen op gebouwd worden. Op deze manier kunnen zij altijd terugkijken naar het stuk land wat zij hadden.

© Drones 2018